Friday, October 14, 2011

Catatan #69 : Lagu Putus Di Twitter


Lagu Putus Di Twitter dinyanyikan oleh seorang lelaki yang menggelar dirinya sebagai Encik Mimpi, yang juga seorang blogger.. Lagu ini memang mirip lagu yang didendang oleh gadis cilik Najwa Latiff menerusi lagu Cinta Muka Buku.. Namun, terdapat sedikit pengubahsuaian dari segi lirik untuk menepati ciri-ciri sebagai lagu ending kepada lagu Cinta Muka Buku.. Sila pasang telinga dan tonton video kat bawah ini..



8 Komen Orang Bijak:

merahitujambu said... Reply To This Comment

suka je ubah..tapi ada betul dia jugak kan..haish

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

ahahaha...sy baru je share kan video ni kt FB tgh hari tadi.... ;)

apa eh komen Najwa tntg lagu ni..? :)

YB Raz said... Reply To This Comment

semua nak ciplak..buatlah idea sendiri

NURUL AINI NORAZMAN said... Reply To This Comment

hahaha sengal btol la,part last tu tak leh bla,.=p

Aida Azryn said... Reply To This Comment

sengal je lirik dia. haha! xD xleyh tahan dengan lagu dia ni.

sizuka[Izzati] said... Reply To This Comment

wahhh mcm2 lagu ada skg ni.dh dgr td.kelakar haha.

ima said... Reply To This Comment

haha. aku dengar lagu nie pagi td smpai ending dia aku gelak. senget la buku lima. aishhhh.

cik yuki said... Reply To This Comment

hehehe akhirnya, dpt ku jelajah blog mu y sudah cantik ini !