Thursday, October 20, 2011

Tak Malu Ke Gaduh Pasal Lelaki Di Tempat Awam?

Video penuh boleh [KLiK SiNi]

Gara - gara seorang lelaki yang hanya bergelar 'boyfriend', mereka sanggup bergaduh di tempat awam! Bikin malu lah.. Adoi.. Kalau dilihat dari video tersebut, budak perempuan free hair tu yang pergi ke kedai kasut di mana perempuan bertudung itu bekerja.. Kemudian, berlakulah adegan mengasari antara satu sama lain dengan dialog yang kurang enak di dengar.. *Korang perasan tak, budak perempuan free hair tu macam budak sekolah jer..

Yang buat aku rasa lucu, bila perempuan baju kuning tu kata :
"ambek ambek ambek, pasal jantan kebulur hang jumpa orang.." (Dia nak suruh perempuan baju pink tu ambil jelah lelaki yang direbut sangat tu).. 

Pastu kan, boleh pulak perempuan baju pink tu balas balik :
"kau nak ambik, ambik lah.." Tetttttttt.. Ada dialog yang agak kurang senonoh selepas itu..

Eh eh, boleh plak macam main bola ye.. Pas sana pas sini.. Tadi bukan main perempuan free hair tu kutuk perempuan bertudung rampas boyfriend dia konon.. Bila dah perempuan bertudung kasi tak nak plak.. Habis, yang dok sebok serang orang ape kes kalo dah tak hingin kat lelaki itu.. Hahaha.. Suka cari publisiti murahan!

Agak kesal bila perempuan free hair yang pakai baju pink tu kata pada si perempuan bertudung baju kuning begini.. "kau muka cantik takpe, tapi dah macam babi.." Lebih kurang gitulah ayat puaka dia.. Oh, baru aku faham.. Kalau kita punya paras wajah ayu jelita, kira bolehlah rampas buah hati orang lain??? Hahaha.. Dan kenapa nak samakan muka manusia dengan haiwan? Babi pulak tu.. Bukankah penciptaan manusia adalah sebaik-baik kejadian.. Erm..


27 Komen Orang Bijak:

YB Raz said... Reply To This Comment

watpe nak malu..hidup ini sendiri adalah satu perjuangan..akupun suka bergaduh kalau berebut awek.baru rasa berbaloi..fight for your right!!

YB Raz said... Reply To This Comment

aku suka awek baju putih tu..comel gila..berani pulak tu ^_^

Anonymous said... Reply To This Comment

mmg perlu malu yb raz.sbb sbgai wanita tak perlu kot gaduh sbb lelaki yg belum tentu jadi suami.

d_tieah said... Reply To This Comment

YB RAZ :
Hahaha.. Fight for right??? Masalahnya kalau lelaki tu memang dah kata dia single nak buat camne??? Tak boleh nak salah pompuan b'tudung tu... Ntah2 bukan 2 org pompuan tu je gf laki tu, ramai lagi kot.. Hahaha..

Miss Nadya said... Reply To This Comment

dah r lokasi dekat sangat tempat nad..ish..malu betoi..

sengal jerk...

MR. SYAH said... Reply To This Comment

aku sokong baju kuning.. hahah..

mcm2lh skang yerk..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said... Reply To This Comment

haha..sengal la pompuan ni..kalo nak serang pon tunggu la masa seswai.cari tmpt lain ke.bikin malu kaum jek...

*untung nyer lelaki tu ek diminati ramai.huahaha..ensem sangat kot. :P

cik Beskod said... Reply To This Comment

eh baru je boyfriend perlu ke gaduh2 aiyaa.. mana akal fikiran mereka.. tanpa mereka sedar mereka telah memalukkan org2 disekeliling mereka..// alahai.. apa nak jadi..

cik yuki said... Reply To This Comment

haha pendek akal . .

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

tak faham, pompuan sama pompuan bergaduh, pompuan juga rakam dan sebarkan? bijak! ibarat menjatuhkan air muka kaum sendiri. kesimpulannya, jantan tuh jugak yang bangga orang dok rebut2 dia.. urmmm...

RoslanPutra said... Reply To This Comment

lawan tetap lawan...

Lulu Caldina said... Reply To This Comment

wah nak tgk gak rupa lelaki yang jadi rebutan itu ;)

-✿Ayu✿- said... Reply To This Comment

buat malu kaum je... bergaduh tu pompuan...mcm xde laki lain dh...

YanaMIB said... Reply To This Comment

nmpk mcm budak br habis spm je ye dak?? haha lawak gila..segar jap mata aku tgk aksi2 dorg..kekeke~ klu laki tu bijak dua2 minah ni dia reject..hekhekhek~

Rosalia said... Reply To This Comment

ish2.mcm2 la.nk gdh sbb laki? sy pernah kene tp sy tak gdh pn cuma org tu burukkn nama sy.

MiMiEy :) said... Reply To This Comment

buat malu je.
macam lah lelaki ada sorang tu jer.
tah pa per je

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

adoi....adoi....

kecik2 dah macam ni...hmm....

tp part best bila budak baju kuning tu tampar budak pink tu..2 kali kan dia kena...huhu...

org2 kt situ pun satu hal...kenapa la tak leraikan....boleh di tgk je...hmm..

masyarakat.......

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

hahaha..aku forward je weyh part diorg berbalas maki tu.tgk part last2 sepak penampar je kot.adoi.

pakwe diorg tu senang je,tinggalkan dua2 cari lain.dua org ni x dpt ape,dpt malu je.

ima said... Reply To This Comment

aku respect perempuan baju kuning sebab dia jaga tudung dia. and puas hati la dia lempang perempuan tue. aku rasa baju kuning tue cool jeee. :D

fRaMe+LenSeS said... Reply To This Comment

malu la. ramai lagi aih laki. p cari len la..

Mat Bond said... Reply To This Comment

Gaduh berebut kote la tuuu....
hahaha

Ninie Simmons said... Reply To This Comment

Ape daaa diorang ni.. Laki tu yg sebenarnya x guna. Haha

fuuyooh said... Reply To This Comment

hahaha..perempuan zaman nektok.. mcm mcm ada.. sekali lagi.. mcm mcm ada..hihihhhhihihii... :)

mr.syazwan said... Reply To This Comment

mungkin laki tu kaya. kacak. romantik

haha

HEROICzero said... Reply To This Comment

#awesome !

merahitujambu said... Reply To This Comment

aku x pham laa budak skang tp budak2 nk ckp pon bukan paham bahasa

zulkarnai is an Army Personel. said... Reply To This Comment

Huhuhuhu..bodoh lau gaduh kerna perempuan...belambak kat luar sana..tabur jerk RM berduyun la datang huhuhu