Saturday, April 16, 2011

Kehangatan Pilihanraya DUN Sarawak Ke10 ; Jom Keluar Mengundi


Tak sangka hari ni dah mengundi.. Sebenarnya dalam minggu ni aku nak post entry 'perang banner' kat tempat aku.. Tapi aku kesuntukan masa lah.. Bila kerja tangguh punya tangguh, inilah jadinya.. Hajat tak kesampaian.. Letih je Ahad lepas pegi pusing satu Miri tangkap gambar poster/banner kat highway dan kampung kampung.. Tapi aku sempat jugak mengikuti kempen parti pembangkang 2 kali (DAP).. Kempen Keadilan plak - Anwar dan Azmin ada datang tapi sayangnya, dua dua aku tak dapat hadirkan diri.. :(


Inilah baju yang aku nak pakai masa pergi mengudi tadi.. Tapi tak boleh sebab nanti tak pasal pasal kena balik rumah tukar baju.. "Adalah menjadi satu kesalahan menggunakan baju yang ade lambang mana mana parti.." Jadi aku pakai badges jelah.. Rugi tak, penat orang BN kasi aku..


Sila fokus kat badges ala ala rantai cd 4u2c tu ek.. Hahaha.. Muka aku time ni abaikan jelah.. Balik dari mengundi ni terus amik gambar.. Jakun giler woo first time mengundi.. :)

*Nanti aku update keputusan penuh pilihanraya..

(Nota Hatie : Terima kasih kepada Ima dan Zul yang tanya kenapa blog ni terabai semacam kat fb.. Ya ya ya, aku sibuk berkempen.. Hahahaha.. Takdelah, aku sebenarnya ade exam..)

10 Komen Orang Bijak:

pizli said... Reply To This Comment

Woihh lama betul tak update.. Hehe..

manggosteen said... Reply To This Comment

tahniah kerana anda telah menunaikan tanggungjawab anda..baju tu cantik gak..kita cinta miri..haha..

kamek teguh kamek bersatu..layan lagu kat tv.,,

d_tieah said... Reply To This Comment

Pizli:
Sibuk lah bang.. Huhuhu..

d_tieah said... Reply To This Comment

Zul:
Baru boleh dok Malaysia.. Hahaha.. Semangat kau tengok tv ek.. Ngee :)

xazryx said... Reply To This Comment

ohh slmt mengundi . :)

wanacesh said... Reply To This Comment

hey org miri!! kampung aku!! fasih ko ckp smnjg ek,,hihi..

,aku x ckup umor lagi n mak aku undi parti pling laju,,hehe :P,, xsma dgn kau, tpi tahniah! korg berdua dh jalnkan tngugjwb! bravo!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Reply To This Comment

adik ipar akak pon ada kat sana..dia ptd utk SPR..wah bz jer dia kalau musim pilihanraya nih..

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... Reply To This Comment

woahhh patut la mcm da lama ta muncul . . hehehe

CIK TOM said... Reply To This Comment

rajinnya berkempen..hahahhaa....ade exam rupenye...so camane exam??

FASYA SENDAL said... Reply To This Comment

semangat tu...terbaik2