Wednesday, April 20, 2011

Catatan #59 : Tiket Free Untuk Blogger

17 April yang lalu, genaplah usia aku 17 tahun.. Uwaaaaaaa, tahun ni amik SPM.. Giler kentang! Agak agak boleh tak aku dapat 17 A1??? Hahahaha.. Okokok, sempena dengan birthday aku, nuffnang kasi tiket free dan aku awal awal lagi dah memikirkan calon yang sesuai untuk ambik sendiri tiket bagi pihak aku.. Kiranya aku nak bagi balik tiket wayang tu kat sahabat blog ini lah.. *Yang dok kat KL


Dan follower bertuah yang terpilih ialah Cik Fasya Sandha.. Hahaha.. Kenapa aku pilih dia? Sebab dia hot! Hahaha, takdelah.. Sebab dia salah seorang rakan blogger yang best dan sporting.. Paling penting, dia dok kat KL.. Takpe, lain kali kalau aku dapat tiket free lagi aku kasi kepada yang lain plak ok.. Sebelum ini, aku dapat tiket konsert Hore Hore Aznil dan aku kasi kat Yana.. *Tu pun sebab Ujang takut tengok konsert sorang sorang..

p/s : Lupa nak cakap.. Bila ramai dah komen pasal umur baru aku perasan.. Erm, sila abaikan angka yang tertera kat atas tu ek.. Padahal umur aku baru masuk 12..

33 Komen Orang Bijak:

YanaMIB said... Reply To This Comment

eeii xpuas hati tol aku, apesal time besday aku nuff x bg emel cemni pon?? grrr~ =_=

anyway, tahniah pd yg dpt..membe aku bg tiket free sbb besday dia hr tu pn, dh nk expired br aku guna tiket tu..kehkehkeh =P

merahitujambu said... Reply To This Comment

ko dh cakap hot ko tarik balik pulak..ahahaha.betuahnyaa aku..time ksh..nnt bg alamat ko nama penuh no tepon ko ok..aku nk bg hadiah katak kt ko..heehhe...

*org bebudi kita berbahasa...alhamdulilah

Semut Senyum said... Reply To This Comment

BDAY U KE HARI NI...
well, happy birthday to you.. bru 17 rupanya.... chayok2 dlm spm nanti ye...

jack said... Reply To This Comment

Happy birthday..(walaupun dah lambat..haha) n goodluck untuk SPM..

merahitujambu said... Reply To This Comment

ko perasan eh ko 17thn..aku sama sekali x percaya..ahahaha

manggosteen said... Reply To This Comment

haha..tiap2 tahun la ko spm..sengal betul..

puteri ain said... Reply To This Comment

selamat hari jadi ..hehe..
selamat amik spm:)

UNA budak BAEQ said... Reply To This Comment

kejap kao baru 17 weyh ????

asal aku tak tao . ke ini semua hanya dugaan dlm pecintaan . *lelebih plak*

slmat aku tak dok kl . hee

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... Reply To This Comment

kelihatan best di situ dapat tiket free...
heheh...
happy belated birthday...
(n_n)

FASYA SANDA said... Reply To This Comment

dgn ini saya fasya ingin memberi ucapan panjang...ahahaha..tguuuuu

pizli said... Reply To This Comment

Seronoklah orang yang dapat tu hehe..

~C-K-K~ said... Reply To This Comment

muda lagi rupanya adik nih.... huhu... tipu lahhhh!!!...

kiwi said... Reply To This Comment

baiknye nuffnag..hehe..mntk2 dpt tiket free gk..haha..*angan2

FariehanIbrahim [LBC] said... Reply To This Comment

pergh! nie memdtgkan kejelesan neyh! >,<
nk gak tiket free~~

errkk..17?
pelawok! pelawok! pelawok! :DD

Black_roses92 said... Reply To This Comment

wah!! bestnye!! :)

Ujang9897 said... Reply To This Comment

woi..aku nk tiket tu..=)

FASYA SANDA said... Reply To This Comment

ada org ckp aku betuah..hehehe..tuah jugak laa..*eh..nk ko pakai shawl!!paham tak lisa??

manggosteen said... Reply To This Comment

maknanya tahun dpn skali lagi la ko kuar paper muka dpn kan..antara calon spm yg berjaya.kui kui kui..

Oasis said... Reply To This Comment

Alamak...sorry dah terlambat wish. Awat tak habaq mai awal2? Hehe

Happy Bday 2 u!

Semoga sentiasa bahagia bersama org2 tersayang. Ngehh22..

Selamat menonton nanti ye.

CIK TOM said... Reply To This Comment

ciktom xpernah pn dpt tiket dr nuff..ni jeles ni..hahahaha...

KELI OH KELI said... Reply To This Comment

semoga sukses dalam SPM kelak...study smart! ")

HEROICzero said... Reply To This Comment

alahai bertuah nya~

=)

ENJOY !

yatie's EPISODE said... Reply To This Comment

kehkeh. aku nak jugak. besday ko tahun dpn, ko bg kat aku plak. :p

ima said... Reply To This Comment

moga ko dapat spm 17A1 tieahhh!!! hahaha. alor, ak nak gak tiket wayangggggg. hikhik.

neway, epy 17th april besday! ;)

Along Tapa said... Reply To This Comment

sudahla...rugi jek jadik 12..kang tak dapat kawen...hahaha...

Gorengbaek - retailing: pompuan pun ada pantang...bukan jantan jek....

Hangit Habis dah - Malware attack kat GB?wtf?

Kerat Senget - Ta Perlu Tanya Kao

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

Ha biar betul macam x caya je huhuhu~ anyway happy birthday ya

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

hek........umur tu betul ker???hehehe

sizuka[Izzati] said... Reply To This Comment

hi kak tieah.sy 8 taun.HAHAHA best gila dpt tiket free.aku tak penah dpt :P

*diera* said... Reply To This Comment

baru 17? alamak muda remaja lagi rupanya.. happy belated besday.. eh betulke baru 17.. bijak berkata2..
bagus2 pelapis masa depan ni..

YB Raz said... Reply To This Comment

tu tiket apa?

syakey said... Reply To This Comment

wahhh wahhh
syiok dapat...

;D

aLieF si Muncung ManiS said... Reply To This Comment

wahhhh..happy birthday tieah...kalau la alief dudok KL kan bagus..boleh dpt tiket free dari tieah.

lalink7 said... Reply To This Comment

wahh..bestnyeee..nuff sayang kamoo la niee..slalu sgt dpt adiah free..hehehhe..

17? muda nyee..alahai..tp penulisan gaya macam dan 20-an..hehehe