Tuesday, April 05, 2011

Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar


Ramai yang dah tahu tentang video seks yang sedang hangat diperkatakan sekarang kan? Semalam pun dah heboh pasal video tersebut yang dah tersebar dalam youtube, blog dan facebook.. Aku tertengok [SiNi] dan sempat print-screen gambar di atas.. Hahaha.. Ini cuma sedutan rakaman video 'panas' yang hanya memakan masa 1 minit 47 saat je.. Video penuh takde ek.. Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hisahmuddin Hussein turut menegaskan bahawa penyebaran video tersebut tidak akan menjejaskan proses siasatan.. Rakaman video tersebut juga diakui tulen oleh pakar tempatan yang dilantik oleh pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM).. 


27 Komen Orang Bijak:

Bro Framestone said... Reply To This Comment

if ade kaitan dengan politik.. punye la lama jadi buah mulut ek...

kalau berkaitan dengan orang biasa.. dok simpan dalam tepon je kan

manggosteen said... Reply To This Comment

malas aku nk komen mende2 camni..tengok sendiri nilai sendiri..hehe..

YanaMIB said... Reply To This Comment

erk kotor dow politik smpi video cemni pn nk sebar..dem! =_=

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

isunye bkn vid tu tulen atau palsu, tp isunye org yg dlm tu tulen ke atau palsu. :)

pizli said... Reply To This Comment

Kat youtube ada orang tanya kenapa takde suara? Hahahaha...

CCTV mana ada suara.. Hahahaha..

Faizal n Fashitah said... Reply To This Comment

Kamek tauk vid ya asli or fake ekekekeke....

merahitujambu said... Reply To This Comment

siapakah???huhuu.

aku th laa nk ckp pasal anuar ni..adeh...tapi betul ke??trang tang2..bini dia elek je aku tgok..haish

Mirul said... Reply To This Comment

hi awak,
saya dah sponsor satu header utk awak...
harap awak suka....

1-http://3.bp.blogspot.com/-BFmAlWrLZQc/TZqupmx4-sI/AAAAAAAAAF4/VWR3Oj9AtvQ/s1600/Header+baru.png

2-http://2.bp.blogspot.com/-lTqlpysE9Dw/TZqvOIkovUI/AAAAAAAAAF8/T8R--N4oiRo/s1600/Header+baru-1.png

harap awak sudi gunakannya,
dan buat satu entry utk Banner/Header
yg mirul buat ini...
blog : http://princemiruljr.blogspot.com
Tempahan : http://princemiruljr.blogspot.com/p/order.html

FASYA SANDA said... Reply To This Comment

bestnya ada org buatkan header..eh..eh...

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

Salah tetap salah tapi kenapa ada segelintir manusia yang tidak bertanggungjawab menyebarkan video tue..sapa kita untuk menghakimi semua tue..tidak ke dengan melihat video tu kita free dapat dosa..

HEROICzero said... Reply To This Comment

heh. sextape. its him or not, who cares. =)

nelly said... Reply To This Comment

hot o0o kes ni ~

Abang Zam said... Reply To This Comment

ouh! panas eh..tapi awek tu pun stim jugak tgk..hohoho

nurayunni said... Reply To This Comment

politik semua..

deeya said... Reply To This Comment

menyampah tengok muke anwar .. bila hati dia nak terbukak ke jalan benar . takot ! :(

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Reply To This Comment

teruklah perangai ahli politik semua..Nik Aziz ada komen apa² tak?

nas said... Reply To This Comment

eww.. geli3.. hehhee
ntah la betul ke x.. video ni dengar kata ori.. tp 'pelakonnya' belom pasti sape,,

Raji berkata said... Reply To This Comment

errr who knows tu betul ke tak anuar kan.. kalau betul,betul lah kalau tak kita pun saling berdosa sebab sama2 menfitnah kan..
tapi yg pastinya its all a dirty politics stuff =.=

Oasis said... Reply To This Comment

Tak sampai hati nak tgk. Malu lah dengan semua tu.

hanim azhari said... Reply To This Comment

eerkk politik sekrang da jd ape pon xtw..huhu mintak2 negara kite ttp aman & damai

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said... Reply To This Comment

takot gan Allah..maka jagalah kata2mu..

better tunggu keadilan..

kwn aku ckp, jgn la kita nak mbenci seseorg sbb sbnarnya kita sdg memasang umpan tok org benci kita..

afiqazizan said... Reply To This Comment

tak tahu nak komen..kalau betol memang pemimpin pembangkang tu yang wat..tak tahu la nak ckp ape..harap2 dia bertaubat la kalau memang btol die wat.

manggosteen said... Reply To This Comment

tak yah tgk sampe abes..nanti lain lak jdnye..ekekeke..dosa2..

faiz said... Reply To This Comment

bosan btol asik kontroversi anwar ni xhabis2 dari dulu...tak habis satu kes dtg lagi satu kes..

lavender harum wangi said... Reply To This Comment

lol~ tak tgk lagi video ni. haha :D

velasrizal said... Reply To This Comment

mesti ramai yang wat kesimpulan sendri lps tgk ni

intan.maisarah said... Reply To This Comment

sudah muak