Thursday, May 24, 2012

Perhatikan Muzik Video Band Ini..


Naif - Karena Kamu Cuma Satu










Klangit - Sesal Mendua



**Aku baru berpeluang tengok muzik video Klangit - Sesal Mendua pagi ni.. Lepas tengok dalam hati "Eh macam penah tengok klip video cenggini jugak.." Tangan aku pantas taip kat ruangan search Naif - Karena Kamu Cuma Satu.. Yes! Lebih kurang sama opening dengan spek sekali.. Hahaha.. Beza motor old skool jer~





10 Komen Orang Bijak:

YB Raz said... Reply To This Comment

muzik lagu klangit mcm band kertas, kekasih tak dianggap..

biasalah sedangkan dlm politikpun bnyk tiru inikan pulak dlm muzik.

anyway rambut vocalist klangit smart..aku dah tiru hahaha

Tieah Madian said... Reply To This Comment

@YB Raz
Hahaha.. Takdelah, nampak sangat sama.. Tu jer! Tp vokalis naif hensem lagi.. Ngee :)

Harith Iskandar said... Reply To This Comment

xde budaya langsung..ehehe :p

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

sumber inspirasi ba tu..tu la agak sama kali hehe

manggosteen said... Reply To This Comment

kalau ko nak tau budak naif tu tiru videoklip aku.kalau tak percaya try tanya aku.ha..tanya la.

mr.syazwan said... Reply To This Comment

mmg best muzik ni kan kan

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

mmag kat2 sama lah.... slm kenal n dah follow u

eyjalukman said... Reply To This Comment

eyja tag anda ;) http://eyjalukman.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html

Cik Aien said... Reply To This Comment

Haha baru pasan :p Tkpela, idea tersama kott

Cik Aien said... Reply To This Comment

Tieah, thu kah kau yg dulu aku kerap dtg belog kau :p Hikhik lama tk terjah sini wei