Wednesday, March 23, 2011

Catatan #58 : Sekuntum Bunga Ros



Hari ini macam biasa buka office lepas tu sambung kerja semalam. Pelan tak siap siap lagi hoi. Dan terkejut bila datang penghantar bunga.. Dan bunga itu untuk aku! Perghhh.. Nak kata hari ini Valentine's Day memang langsung takde kena mengena.. Aku fikir lagi, birthday aku ke? Tak jugak, bulan april pun tak masuk lagi.. Tapi Lisa Surihani birthday hari ni.. Huhh! Sape kasi bunga ni? Nama pengirim takde plak.. Nak kata salah hantar tak jugak sebab terpamang nama aku! Malunya aku ok.. Sebab bunga ni sampai kat office, nasib baik bos takde dan staff yang tinggal dalam office pun cuma tiga orang termasuk aku sebab ramai pergi travelling..


p/s : Kebetulan aku kena tag oleh pemilik blog Cikgu Mien. dalam sebuah contest sweet couple yang paling comel dan cool.. Dah sah sah aku tak boleh nak join sebab aku single lagipun memang takde gambar berdua dengan bf.. Kesian aku.. Btw, aku nak tag jugak orang single supaya join contest tu.. Hahaha.

*Tag 3 orang*

39 Komen Orang Bijak:

mien eaststar said... Reply To This Comment

owhhh..single rupe nye..hik3.... :P

ima said... Reply To This Comment

eceehhh. sekuntum bunga ros, sekeping kad dan sehati sejiwa. kehkehkeh. ^_^

iwan_dextrous said... Reply To This Comment

aku dh cerai..mcm mane ek.hahaa

velasrizal said... Reply To This Comment

ala..aku pn single..xleh join huhu

Liverpool, Chelsea VS Malaysia Siri Jelajah Asia Julai 2011

manggosteen said... Reply To This Comment

alamak tieah..aku pon tak ley join la..ko edit la gambo aku letak sebelah ko..kekekeke

pemuja rahsia la tu anto bunga..tak kan aku lak.jauh kot nak anto sampe srwk..

Abang Zam said... Reply To This Comment

best la kau dapat bunga...stalker la tu

sizuka[Izzati] said... Reply To This Comment

whooooot whoooot tieah dpt bunga~!

intan.maisarah said... Reply To This Comment

ingat nk letak gambar dia tadi
hikhik

YanaMIB said... Reply To This Comment

gila la ko ada secret admire ke?? wewiittt~ eh org tu patot bg coklat la..kenyang gak mkn coklat..hekhekhek~ =P

mr_mrs mikko said... Reply To This Comment

sapaaaa lah yg bagi..
hihih..

YB Raz said... Reply To This Comment

lepas ni awak x single ler dah hehehe

echah mashuri said... Reply To This Comment

nasib baik ko xtag ak.kalau idak meroyanlah ak.ehhehe

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

huhu..bertuahnya...

ada secret admirer bagi bunga la...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVEIW : FIRE STARTING AUTOMOBIL

FASYA SANDA said... Reply To This Comment

tak payah laa nak jiwang sgt eh...*dlm hati jeles!!!

igt ko ramai peminat ke lisa surihanai oi..aku fasya lagi ramai kot..eceh...ahahahahaha*rami musuh ada minah tu..aku xde eh..ahahaha

*ko single??sila muntah banyak2..wek

kasih.annur said... Reply To This Comment

huhh !!! nk jugak bunga...nk bunga

MAKCEK bukan NENEK said... Reply To This Comment

huwaa aku nak aku nak jugakk .

*konon romantik la tuh .

faiz said... Reply To This Comment

single mingle lagi rupenye..

d_tieah said... Reply To This Comment

Hahaha..

Alinkiwi said... Reply To This Comment

ala...baru nak tahu sape penghantar bunga...(muka excited giler..)

lavender harum wangi said... Reply To This Comment

hepi bufday Lisa Surihani~ kah3..
ehem, ada secret admire lettew~ :D

Firdaus Kasim said... Reply To This Comment

saya pun single.. hehe.. awk td ckp pasal link kt blog sy.. x phm la awk.. link apa? hehe

yatie's EPISODE said... Reply To This Comment

letak lah gmbar yang bagi bunga tuhhhh! wewit wewit kat ko! haha

aLieF si Muncung ManiS said... Reply To This Comment

tieah,,kita kan couple..jom masuk..mana tahu boleh menang...:P..

mykhalis said... Reply To This Comment

berkesan rupenye tektik nie.. oooo

hottest entry di blog khalis :
Transformers real di China

Rakaman sedetik sebelum Tsunami

Gambar miera liyana kini sopan

mr.syazwan said... Reply To This Comment

wah macam best je contest ni

nak join la..

=_=

Oasis said... Reply To This Comment

wau dapat bunga! daripada siapa la tu.... hehehe

Seronok juga tiba2 dapat bunga. Rasa HOT tak?

mr.syazwan said... Reply To This Comment

see punya excited sampai lupa wish

GUD LUCK!

=_=

puteri ain said... Reply To This Comment

weewiitt dapat bunga lahh..
ada secret admire :)

mr.syazwan said... Reply To This Comment

EHHH.. lagi sekali ke excited yan sampai x perasan anda x masuk pic ye..


huhu letka je laa cousin u n u apa slhnya kan org thau pun

hohoho

afiqazizan said... Reply To This Comment

tieah: sama la kita tak le join contest ni..fiq single gak..huhu.

Yann Mazian said... Reply To This Comment

sapa merik munga ya deng? hehehehe. secret admire lah ya. hehe. :D

Ujang9897 said... Reply To This Comment

kau les ek..hahaha

niesz said... Reply To This Comment

gud luck dear..heee..betul ke single nie, tipu ek..ehe..

FARISZ@AZ.Com said... Reply To This Comment

Promote ke?
Siap ada penyataan tu "aku single".

Bila baca sampai habis baru perasan cite dapat bunga tu mcm saja untuk contest tu.

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

Afzainizam said... Reply To This Comment

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

Sekuntum mawar merah
Sebuah puisi
Untuk gadis pilihan oh..
Di bulan Februari

Mulanya cinta bersemi
Dan kehadiran
Ribuan mimpi-mimpi
Menusuk di hati
Haruskah ku ulangi

Kemesraanmu dan cintaku
Berlagu dalam irama nan syahdu
Tapi mengapa hanya sementara
Api yang menyala padam tiba-tiba

Terkenang kembali lagu cinta lama
Kisah mawar berduri
Menusuk di hati
Haruskah ku ulangi

Apakah dosaku dan apakah salahku
Sering gagal dalam bercinta
Mengapa cinta hanya sementara
Cinta yang menyala padam tiba-tiba

bunga said... Reply To This Comment

hahaha..sama ngn bunga rupanya...lum couple..

Alan said... Reply To This Comment

nak bunga gak

Peja said... Reply To This Comment

wah, bertuah badan... ada peminat misteri ek?

mR.sYaH said... Reply To This Comment

hahah.. jelas2 aku xleh joinkn..