Wednesday, August 10, 2011

Isu Murtad dan Siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara?

Dalam kalangan blogger mungkin ramai yang sudah mengetahui tentang Hajjah Sitt Al-Wuzara yang menjadi popular dengan kes penghinaannya terhadap Islam dalam blognya http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/  *Blog ini telah di delete sebab ramai yang buat report! Padan muka!

Terbaru, pihak Gaysec telah menemui identiti sebenar wanita yang menggelarkan dirinya sebagai Hajjah Sitt Al-Wuzara.. Boleh [KLiK SiNi].. Walau bagaimanapun, wanita yang dipercayai Hajjah Sitt Al-Wuzara telah menafikan perkara ini dan telah membuat report polis.. Tetapi, terdapat bukti yang menunjukkan bahawasanya wanita terbabit sememangnya Hajjah Sitt Al-Wuzara.. Untuk lebih lanjut boleh [KLiK SiNi] *Kalau malas baca tak payah buka, entry panjang giler*

Wanita tersebut juga berada dalam group facebook Murtads In Malaysia and Singapore.. *Ramai yang mengecam penubuhan group in sebenarnya* Kalau dibuka group berkenaan, boleh baca petikan ini.. Kalau malas nak baca, fokus kat ayat bergaris merah je, boleh???


Dan ini aku jumpa dalam salah satu group facebook tadi.. Walau pun tidak tahu sejauh mana kebenarannya, cuma kita kena berwaspadalah.. Saling ingat mengingati~



16 Komen Orang Bijak:

manggosteen said... Reply To This Comment

cd ahmad dream tu ada kaitan dgn lagu ah..ah..ahmad tak?hehe

pizli said... Reply To This Comment

Dan Islam masih gaduh sesama Islam pasal politik..

d_tieah said... Reply To This Comment

Zul :

Hahahaha.. Sengal!!! Takdelah..

Belalang Hijau said... Reply To This Comment

ada pula yg tampil ke depan dan mengatakan mustahil makcik hajjah tu arlene tan

rujuk link bawah
http://suarabawahtanah.com/2011/08/09/arlene-tan-bukan-makcik-hajjah-sitt-al-wuzara/

Anonymous said... Reply To This Comment

knape blog nye masih ad lg ?
katenye dh delete..

merahitujambu said... Reply To This Comment

naik pulak bulu2 aku baca post ko ni..hee..tapi betul laa..ngeri jee...sebab ritu pon ada ibu tunggal dapat bantuan dari org kristian..yela..jabatan yang nak bagi bantuan tu byk pulak prosedurnya..macam mana???

ikatankasihku said... Reply To This Comment

tergamak lah diaorg yg buat keje ni..byk lagi benda lain boleh buat

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

Macam2 hal la sekarang nie..minta di jauhkan la pada ahli keluarga kita..

JIJI YU said... Reply To This Comment

jom geletek die

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

ha..baru nak tanya pasal lagu Ah..AHmad tu...huhu..

hmm...menakutkan la..mcm2 hal sekarang ni... :(

Yb Raz said... Reply To This Comment

cite bab pokemon dengan pikacu dah lama sangat aku dengar..sampai dah muak..balik balik yahudi, iluminati, freemanson..orang melayu ni dah takde kerja ke selain dok berangan pasal benda tu je.

komen kat blog ko ni tiba tiba je terasa macam nak makan nasi ayam hehehehe.

nas said... Reply To This Comment

aku baru tahu pasal ni
hrmmm
bahaya la kes2 memurtadkan orang2 islam sekarang...
risau aku tengok... kita as Org Islam harap2 bersatu demi menghalang perbuatan itu demi menjaga kesucian Islam... Insya-Allah :)

Tupai Karan said... Reply To This Comment

1st time pi tgk blog tu, tak berani baca beb.. ye la mmg tak lisankan ngan lidah tapi dalam hati.. silap2 terpesong jadiknya.. dia dah murtad, lepas tu nak ajak org lain, hii kuatkanlah iman kita.. walau macamanapun ganjaran yang golongan tu offer utk tarik kita, cuma ingat saja balasan di akhirat nanti.. semoga kita, keluarga dan sohabat handai kita tak terjebak..

Mario said... Reply To This Comment

mmg tak bole bt apa2 tindakan ke kat blog dia tu?

soffea said... Reply To This Comment

hahaha. komen first lawakk laa. haha.


anyway, sekarang mmg macam2 kan tieah. so, we need to be more careful. doa selalu, semoga Allah sentiasa lindungi kita dari kejahatan~

Gelombang Rakyat said... Reply To This Comment

Salam Perjuangan,

Artikel terbaik bro... congrates..

Melayu CinDia
Blogger Gelombang Rakyat http://gelombang-rakyat.blogspot.com/