Tuesday, September 27, 2011

Catatan #67 : Twinnies


Kalau sebut Najwa Latif je ramai dah kenal kan? Yang popular dengan lagu Cinta Muka Buku tu.. Hairan, boleh kata tiap hari aku dengar lagu tu keluar kat radio tapi tak pernah aku nak dengar sampai habis.. Sangat bosan aku rasa.. Sorry to say lah.. Kalau lepas ini aku suka tak tahulah ye.. Tapi kali ini aku nak kenalkan bakat muda, pasangan kembar Atikah dan Atirah Norddin.. Sweet~


Suara budak Atikah ni memang sedap gilerrrrrrrrrrrr.. Macam suara Sheila Majid pun ada jugak.. Dia pun ada buat cover lagu Cinta Muku Buku.. Alamak!!! Layankan ajeeeeeeeeeeeeeeeee..


Aku perasan yang Atikah dan Atirah ni sangat serasi dengan lagu-lagu P.Ramlee.. Mungkin sebab suara budak perempuan 19 tahun ini yang agak klasik kot.. Serius, dah jatuh cinta dengan suara budak Atikah ni.. Haish! Kalaulah suara itu aku yang punya..


* Selamat maju jaya buat pasangan kembar Atikah dan Atirah Norddin.. Lagu korang "Dalam Hati" memang syiokkkkkkkkkkkkk.. Terbaek!!! First time aku dengar, aku suka pastu aku ulang banyak kali dah wei.. Nanti aku suggest lagu ni kat abang aku, suruh dia putar dalam Hot FM.. Nama bapak korang pun dah macam nama dia.. Hahaha..

17 Komen Orang Bijak:

manggosteen said... Reply To This Comment

suara boleh tahan gak..gaya suara zaman dolu2..

merahitujambu said... Reply To This Comment

ahahaha..aku igt athirah akmal tadi..=p..layan kot lagu diorg..aku suka lagu cinta muka buku eh..ntah la lupa plak tajuk dia.sampoi jeee

ms. jana said... Reply To This Comment

mcam pernah tengok duaorng kembar ni..dak UITM kn?hehe

mr.syazwan said... Reply To This Comment

bakat baru mcm cendawan tumbuh

hope bertahan lama

JIJI YU said... Reply To This Comment

biase je kan

::dEyb:: said... Reply To This Comment

the twinnies ni mmg sgt bestt!! :D

MR. SYAH said... Reply To This Comment

skang ramai menegembangkn bakat melalui youtube.. oklh..

Zul Fattah said... Reply To This Comment

sat eh.. aku nk try dengar.. cam best je

Ninie said... Reply To This Comment

wah!!!! Hebat...comel pon comel. Suara dorang mantap owh!!! Dh mollow kamu. Sudi2 terjah Ninie juga n amik doodle free dr Ninie...love ya!

Aida Azryn said... Reply To This Comment

suka twin ni!

haaa.. sama ah,aku pun xbpe minat lagu cinta muka buku. xtahu kenapa. -_______________-"

YB Raz said... Reply To This Comment

dorang dah buat.ko bila lagi tieah hehehe

Sinar Raudah said... Reply To This Comment

boleh tahan juga suara dia..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply To This Comment

akak x penah dgr lagu mukabuku tu..dah dgr kat sini..mmg x syoklah..x kena dgn telinga akak kut..

cik eijau said... Reply To This Comment

alamak .. ta sbr nk tgk kt umh nnt sbb kt office ni semua die nk sekat ! haishhh ! sabo jela ..

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

erm...ok la...tp lagu dia agak meleret...cuba cepatkan sikit....lagi ok... :)

nub said... Reply To This Comment

dak 2 orang ni baguih. selalu mai kat shotbox, promosi aktiviti2 baru depa...

,twins-atirah. said... Reply To This Comment

hallo , ni atirah (twinnies) to tieah thanks sbb sudi buat entri pasai kami dua. too dia , femes blog ni , alhamdulillah . keep support us, promise we wil rock u all ! yea !!

Assalamualaikum ! :)