Wednesday, April 04, 2012

Catatan #78 : Senangnya Dalam Hati..


"Perghhh.. Banyak duit kau.."
"Bonus ke? Raya lambat lagi kot.."
"Duit blog ke? Tak cayalah.. Blog ko bersawang dah.."
"Ni mesti nak buat iklan dalam facebook.. Duit masyukkkkk.."
SPAM!!! MLM!!!


Betul, kalau ikut tajuk dan gambar--tersangat hubung kaitnya.. Tapi tapi tapi, aku cuma nak fokus bab kegembiraan! Itu sahaja.. Lain lain hanya pinjaman semata.. Wang itu bukan saya punya..







Hampir 2 minggu aku tak menulis blog--rindu yang amat! Ampun.. Bukan ingin meninggalkan kawasan kesayangan ini tapi tuntutan masa serta keadaan yang tak begitu stabil membuatkan aku terpaksa mengabaikan.. Alhamdulillah, semua dah kembali seperti biasa.. Tiada kerunsingan di hati.. Encik Zul, terima kasih ye kerana sudi tadah telinga di ketika dan saatnya! Hehehe..

Sebenarnya, aku sendiri pun baru pulih dari demam.. Ya Allah, kali ini memang teruk.. Nasi pun aku tak boleh nak hadam.. Dan hampir 2 minggu jugak aku bercerai dengan nasi dan selera makan entah ke mana hinggakan 2kg berat badan aku turun.. Mungkin sebab bapak dan nenek aku.. Tak perlu untuk aku cerita kat sini cuma nak ucap syukur kerna segalanya selamat--mampu buat aku tersenyum kembali..




p/s : Terlalu banyak cerita ingin dikongsi tapi esok dan lusa mungkin..)




14 Komen Orang Bijak:

Shafiq said... Reply To This Comment

Banyaknya Duit...Nakk

http://shafiqhashim.blogspot.com/2012/04/wordless-wednesday-majlis-konvokesyen.html

Peri PiA said... Reply To This Comment

nakk sikit ;D

thanks sudi singgah blog

merahitujambu said... Reply To This Comment

untung la duit byk..huhuu..cpt rajin kan diri update


**aku update blog mlm la..tak melukis doodle kt ofc..bila pulak aku update blog kt ofc..aku byk keje kot kt ofc..sampai kena OT....adeh...ko tu dh lama x update blog..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... Reply To This Comment

nk 2 kpg, nk wat byr broadband.. hehehhe

AmirahSM said... Reply To This Comment

andai kata tu duit mira..... $$$$$$ ;p

luqman zakaria said... Reply To This Comment

terbeliak kejap...$$$$$

salam kenal,
arepnakbebel.com

kiwi said... Reply To This Comment

amboiiii..haha..berapa ribannnn tu????? :D

manggosteen said... Reply To This Comment

oit..bila nak bagi alamat..minggu dpn ari senin aku pos..

kai said... Reply To This Comment

amboi seronok possing dengan duit riban2...

=Tinggalkan Link Anda Untuk List Blog Saya!==

http://list.encikkai.com

PAPA GOMO said... Reply To This Comment

wow banyak nye..hehehe.. mintak sikit hehehe

hatiku berwarna warni said... Reply To This Comment

nak sikit duit tu...hehe

lalink7 said... Reply To This Comment

wahhh..rupenyee awak juga lama x update yee..tp ok lg 2minggu..

bguss la demam dah pulih..hehe...alhamdulillah.. =)

❖ Syaa ❖ said... Reply To This Comment

Duit tu nanti kongsi2 bersema eyh hehehe alhamdulillah laa tu dah baik daripada demam :)

Harith Iskandar said... Reply To This Comment

dh sembuh demam yer..Alhamdulillah :)