Thursday, June 30, 2011

Video Hitler vs SKMM




Memang ade betulnya apa yang diperkatakan dalam video ni.. Lagi lagi pasal cetak rompak! Sangat betul bila mana filem tengah tayang kat pawagam tapi tengok kat kedai jual CD/DVD, dah keluar jugak yang pirate's edition.. Elok jugak! Sebab filem melayu selalunya sangat lambat nak ditayangkan kat tempat aku.. Kalau filem barat sebulan kot tayangan dia.. Sampaikan filem Fast5 dua kali aku tengok kat wayang.. Transformer entah bila pulak nak main.. Yang filem Nur Kasih dulu pun 9 Jun baru keluar dan aku tengok 11 Jun.. KL Gangster tak main lagi.. Nak salahkan siapa kalau rakyat beli cetak rompak? Huhh..

26 Komen Orang Bijak:

Mario said... Reply To This Comment

hehe...mcm betul versi hitler ni...mcm2 dorg buat ek...sgt kreatif...

schaze zainn said... Reply To This Comment

betul tu, selalunya schaze download jek. kalo tengok kat pawagam memang selesa sbb screen besar tapi rimas la sbb ramai org.
kalo org tu berperangai macam org takpe juga, tp kalo tak macam org macam mana pulak? mesti geram je tengok movie =,="

apezs shah said... Reply To This Comment

Salahkan D-hatie juga hahaha...
betol tu kan... senang sgt kkdg ada yang belom tygkan di wayang dalam web download dah boleh kite downloadkan.. terlalu awal...

sorry lama menghilang sbb busy ar.. moga ko ceria selalu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply To This Comment

akak ttp tunggu main kat astro first dgn sabar...

YanaMIB said... Reply To This Comment

hujah yg bernas =)

aku pn biasa download..tp cite barat..filem mesia mmg famili aku akn beli yg ori..xde mslh pn nk support org mesia sendiri..tp klu web lucah yg jd mslh besar skrg ni pn dorg xsekat mmg not fair la..mcm xde point nk sekat..hehh~

BRO_MONDAY said... Reply To This Comment

miss tieah : arghhhh!!! buelh histeria ai tengok video ni!!! kelakar gelak gulim² kat lantai opis ni ha!!! koh koh koh

p/s : mintak izin share link entry ni kat FB tau!!! ('',)

Isteri Encek Bard said... Reply To This Comment

hahhahah kelakar lak.. tapi ada betulnyer gak

merahitujambu said... Reply To This Comment

KAH..KAH..KAH..real jee vedio ni..ahahaha..nasib baik ada kata2 kt bawah..dh laa ofc aku ni ngokngek dia x download sore kt comp aku.ceh...!

saya_arief said... Reply To This Comment

hahaha..this is best broo.
:D

YB Raz said... Reply To This Comment

aku x suka download..lambat je..akupun x suka tgk wayang..boring gelap je dlm wayang.

so aku beli yang pirate..tapi bukan jenis cd yang takde kualiti..beli yang jenis original copy.tapi memang kenalah tunggu lama sikit..orang lain dah lama tengok, aku lak baru nak tengok.

intan.maisarah said... Reply To This Comment

ok. ini best


(tak reti donlod movie)

ainz said... Reply To This Comment

sokong sangat YanaMIB! yang lucah2 takde pulak diorang block..pelik je..sy ni selalu jugak dnld..biase dnld anime..mmg efek gak,la..nasib da jumpe 1 website yg boleh dnld direct...heeee... ;p

MR. SYAH said... Reply To This Comment

tulah.. aku pun suka dowmload sebab internet laju.. tapi aku download cerita2 luar je macam filem hollywood dgn drama korea.. filem melayu aku tgk kat wayang..

sizuka[Izzati] said... Reply To This Comment

skg ni ibaratnya org lg byk depends dkt yg celup2 punya kan.download pun mudah sgt dh skg nih.

Heidi Shafiq said... Reply To This Comment

haha.. :D

PAPA GOMO said... Reply To This Comment

ha ha ha terbaik..... tapi kalau tanya papa bab menonyon MNovide ni memang papa takkan puas tengok pakai PC or Laptop.. mesti nak ke panggung wayang jugak ataupun di beli DVD player.

Sokong Filem TEMPATAN

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

web lucah tu tak pulak nak disekatnye..................

Aida Azryn said... Reply To This Comment

selalunya filem melayu,aku suka tgk kat wayang~

ecah mashuri said... Reply To This Comment

ak xpenah donlot pun.tgk yg kawn2 je.

Oh!Belog said... Reply To This Comment

hitler pun marah skmm ni..

hahaha

-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/

M a W a D D a H said... Reply To This Comment

kelakar la plak tgk video nie...hahaha

ana said... Reply To This Comment

adoi...filem yg dh download pun blm tgk lagi..mcm mana? :)

lalink7 said... Reply To This Comment

btol tue..video cetak rompak skrang mcm beli video oritau..gambar terbaekk giler..alahai..camne le kan..

ikatankasihku said... Reply To This Comment

sekarang ni cd cetak rompak pun selamba jer ada ASTRO FIRST..kecian kat orang yg hasilkan filem, lanun yang kaut untung

Hans said... Reply To This Comment

hahahaha
kesian video hitler nih selalu jadi mangsa alih bahasa
ekekekek

Kisah Joyah Dan Bedah

nazirulhazwan~ said... Reply To This Comment

hitler ni memang popular ea?balik2 die je yang ulas isu,hahaha