Thursday, June 02, 2011

Filem Mael Lambung Bakal Box Office


Filem Mael Lambung bakal menggegarkan panggung di seluruh negara dan penerbit yakin filem ini akan menjadi box office.. Pastinya peminat Zizan serta pencinta filem melayu tidak sabar untuk menyaksikan filem arahan sulung Zizan sendiri bersama dengan pasangan Maharaja Lawak nya--Johan.. Filem ini juga dibintangi oleh Syamsul Yusof yang bakal keluar dengan filem terbarunya KL Gengster pada 9 Jun ini.. Walaubagaimanapun,, filem Mael Lambung tidak diketahui bila akan ditayangkan sebab poster tu aku jumpa dalam facebook adik kepada kawan aku.. Tapi tak tau lah kalau Mamat Khalid nak buat citer ni..

p/s : Gembira cuti dua hari :)

50 Komen Orang Bijak:

iwan_dextrous said... Reply To This Comment

boooo.. xminat2..

Mohd Shukri Fadzillah said... Reply To This Comment

lah, ingatkan mael lambung itu hanya kerekter rekaan, rupenye ada movie gak.. haha! dam. but thx for sharing ye lisa

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

tieah, aku punya la memikirkan, citer ape nie...bila nak kuar panggung,hehe adesss

d_tieah said... Reply To This Comment

Iwan:
Best ape Zizan.. Tapi kalo Nabil lagi best kot..

d_tieah said... Reply To This Comment

Shuk:
Aiyooo.. Tipu jelah ni..

d_tieah said... Reply To This Comment

Fasihah:
Tunggu ek.. Aku tengah buat skrip.. Hahaha..

ima said... Reply To This Comment

ooo. nie sambungan untuk kl gangster en? hahahaha.

d_tieah said... Reply To This Comment

Hahaha.. Kalau Syamsul Yusof rajin nak buat filem ni.. Ngee :)

aiEz said... Reply To This Comment

ingat betol..hoho

ikha said... Reply To This Comment

aku ingat tek bna2 filem tok akan klua panggung..haish..~ hahaha

d_tieah said... Reply To This Comment

Aiez:
I'm sorry.. Hahaha..

d_tieah said... Reply To This Comment

Ikha:
Hehehe.. Mun bna bagus owh..

phycrewz said... Reply To This Comment

klu btul ada..aku org pertama beli tiket.haha. tp aku suka sepah lg..

d_tieah said... Reply To This Comment

Nabil best lagi.. Hahaha..

ASaDa RyutaRo said... Reply To This Comment

lerrr... mikir tek bena dah ada cerita tok. hahaha.. tapi watak mael lambung dah popular walaupun belum ada kisahnya gik.

Anonymous said... Reply To This Comment

lohh . letak lerr real pic & sumber sahih.

afiqazizan said... Reply To This Comment

kalau betul2 filem ni dibuat...confirm box office..huhu.

aLieF si Muncung ManiS said... Reply To This Comment

hahaha..kalau betul2 ada,,kmk la org pertama beli tiket..tieah,,sorry sbb lama tak jenguk blog tieah..dan skrg,,kmk dah abis exam...yay!!! anyway,,tieah,,i miss u my friend..:D...

Aida Azryn said... Reply To This Comment

wah nak tengok ah kalau zizan blakon! wink2. ^^

HEROICzero said... Reply To This Comment

hahahaha nampak macam menarik ! =)

Cik Mira said... Reply To This Comment

bila kuar ni weh? cam best je ni. adakah zizan nak mengganti tmpt shaheziey sam? huuu tp aku nak nabil!!

bunga said... Reply To This Comment

hahaha..ingat betul..ahha..tapi buat bunga pun nak tengok..hehe..sbb bubga minat jozan..ehhee

*diera* said... Reply To This Comment

kalo betul la.. husband akak la org pertama nak g tengok.. hahahah
hari2 dia sebut mael lambung.. rozy tiger.. adoiii

fasya sanda said... Reply To This Comment

bahahahaha..ini tempat dh booking??kalau x mail lambung the geng dtg..siap ko..ahahaha...klaka laa zizan ni..lap u*buat laa muka x setia aku kan..ahahahaha...

Kazen said... Reply To This Comment

gud2....go go go zizan hahaha :p

*Miss Syahnia* said... Reply To This Comment

oh box ofice yea
hntu kak limah lg mletop
kot..ngehngeh..


nk tggu flem smbngan
hntu k.lmah yg ke-2
^__^*

Elih Japahar said... Reply To This Comment

Jozan the best !

r0sLiNa said... Reply To This Comment

ingat kan tol :P

Lizzie Yasmin said... Reply To This Comment

oooowwwhh.. klu wujud, aku rasa aku tgu waktu raya kot tgk.. hahaha

YanaMIB said... Reply To This Comment

hamboih pandai ko wat propaganda skrg..haha..klu jozan belakon aku suka! comel ouh =P

sizuka[Izzati] said... Reply To This Comment

hooooo byk btul movie bru dkt Msia skg nih

nazirulhazwan~ said... Reply To This Comment

aku blakon gak derr

Mario said... Reply To This Comment

tp rasanya klu betul ada movie ni.. laku kot...

Cik Ecah said... Reply To This Comment

haha mula2 bc title pun dah gelak..mael lambung yea..aweknyer nama rozi tiger..hahaha...

mcm real jerk..pandai awk eh.. ;p

btw salam kenal2..nice blog!

Mohd Yusuf said... Reply To This Comment

tak tahu plak ada movie...igtkan sekadar tipu2 je.

BRO_MONDAY said... Reply To This Comment

miss tieah : tipuuuuuu!!!!!!! koh koh koh

tapi kalo betul lah ada, kompom ai sapot muvi ni habis² san.......('',)

ana said... Reply To This Comment

hahahaha....lagi best tgk cete kongsi!

Paan Sabri said... Reply To This Comment

kalau ada filem mael lambung, tieah ni sesuai la jd rozy tiger.. lol..

darkbatman said... Reply To This Comment

wajib tgk.. best klau bleh gelak x hengat dunia..kehkehkeh

Hazwan Arif said... Reply To This Comment

betol ke ni?? mcm x nk pecaye je hehehe

Bukan Sekadar Cakar Ayam

daddyzkool said... Reply To This Comment

o yer ker...

Gee said... Reply To This Comment

hehe..mcm best je filem nie...

Anati Soki said... Reply To This Comment

bf aku zizan raja lawak tuh jd hero cita nih? auw auw auw.. ni i suka ni...
hehehe... terjah itu cerita!!! heheheheheh

Cik Bidadari said... Reply To This Comment

terornya edit... ingatkn betul... teruja gila dah nak usya... cet...!

CIK TOM said... Reply To This Comment

pndi giler ko edit tieah..sebijik cam poster betull..hehee

Amirez said... Reply To This Comment

kalau betul2 keluar filem mael lambung ni mesti pecah panggung punyalah :)

LoVe_LeEyA said... Reply To This Comment

hehe~ kalau btol2 ad pun ok jgk.. =)

Anonymous said... Reply To This Comment

Sebenarnya bro nie yang design poster mael lambung yang telah mencetus idea ahmad idham untuk menjadikannya realiti http://www.facebook.com/syazwanghazali

KakiWayang.com said... Reply To This Comment

Review kami : Filem Mael Lambong

Anonymous said... Reply To This Comment

+ cialis no prescription
+ [url=http://buycialisonlinetoday.com/#33559] generic cialis online
[/url] http://buycialisonlinetoday.com/#36550 + cialis no prescription