Friday, July 08, 2011

Perhimpunan Bersih Batal ; Wan Azizah Ajak Undi PAS atau BN


Rentetan dari kisah Facebook Anwar Ibrahim yang telah di digodam, [SINI] kini giliran akaun facebook milik isterinya pula, Wan Azizah menjadi sasaran hackers.. Nampak tak post status kat atas? 


Wah, kalau lah betul post status itu telah ditaip oleh Wan Azizah sendiri~ Ape Anwar Ibrahim nak kata???


Bijak penggodam @LuvSec ni.. Hahaha.. Jangan plak penyokong pihak pembangkang nak kata ini kerja puak kerajaan ek! Hacker ni takde menyebelah mana mana pihak pun aku rasa.. Cuma nak sampaikan mesej sepertimana kat post status atas tu..



15 Komen Orang Bijak:

Aida Azryn said... Reply To This Comment

wow.. rajin betol kau ni cerita bab2 camni. huhu..

YanaMIB said... Reply To This Comment

haha terbaekk aa hackerssss..brani mamtik sungguh! tabik spring bro! eh tetibe rs mcm berguna jugak ada team hackers kt mesia ni kan..ngee~ =)

Anonymous said... Reply To This Comment

hacker ni pun sayangkan negara dan bangsa jugak aku tabek ngan hacker ni...

MR. SYAH said... Reply To This Comment

hacker ni ada baik dan buruknya jugakan..

lalink7 said... Reply To This Comment

bgus la hackers berjiwa patriotik niee..bgus2..hehehe

Farhan Ismail said... Reply To This Comment

hacker ni berjiwa negara btul...bgs gak...haha

merahitujambu said... Reply To This Comment

bahahah..ramai betul peminat diorg eh..klaka betul...ahahahaha....jom pakai ungu comel ckit warna tu dr kuning...aku bengang tul laa..besok kawan aku kawin xde sapa g..cian kot...besok semua pakat2 duk umah jeee

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

hahah macam2.......

Hans said... Reply To This Comment

hahaha
bagus plak hacker nih
mesej keamanan tu aku suka
:-

Racun Serangga Terbaru - Hansect

iwan_dextrous said... Reply To This Comment

hhuhuhuhu..terbaek~~

Oasis said... Reply To This Comment

kelakar uga klu ada hackers yang macam ni. Sronok baca...tapi yg tak terlalu serius tu ok la.

manggosteen said... Reply To This Comment

bosan ar citer pasal politik..aku tak ley nak komen banyak2..haha..

Anonymous said... Reply To This Comment

good hacker,,,,,huhu,,,aq ni stdy kat egypt,,so aq taw lah cmane truknye bnda2 mcm ni,,,

ezasunflower said... Reply To This Comment

ni la hacker yg berilmu.. menggunakan kepakaran menggodam ke arah kebaikan.. hehehe..

p/s: done following u.. lets visit mine!

kiang-boy said... Reply To This Comment

hahaha..terbaik...wan azizah dah insaf...