Wednesday, July 06, 2011

Perhimpunan Bersih Di Stadium Merdeka

*Kredit : Google*

KUALA LUMPUR : Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) 2.0 berkata, mereka akan mengadakan perhimpunan di Stadium Merdeka di antara jam 2 petang dan 4 petang Sabtu ini.


10 Komen Orang Bijak:

YanaMIB said... Reply To This Comment

fine! xleh msk KL sabtu ni..grrr~ =.=

Mario said... Reply To This Comment

rajin betul ko update psl ni ek...

puteri ain said... Reply To This Comment

jangan la huru hara malaysia ni .

Anonymous said... Reply To This Comment

..Stadium Merdeka tak sesuai.. kawasan bandar.. mereka ini akan membuatkan jalan sesak & peniaga takut untuk berniaga.... buatlah kat Stadium Shah Alam kerana Kerajaan Selangor memang menyokong tindakan BERSIH.....

pizli said... Reply To This Comment

Rasa2nya masih ramai lagi tak yang nak pergi?

Taufan Bin Ribut said... Reply To This Comment

aku tak amik port..#okbai


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

velasrizal said... Reply To This Comment

stadium merdeka pun jadi lah.. janji rock hahaha.. eh ingatkan konsert rock plak

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

quote: "polis dan kerajaan saja jer buat road block menghabiskan minyak kereta rakyat yg terpaksa menunggu berjam-jam lamanya utk menjalani pemeriksaan. Bilamana berlaku begini, mudahlah mereka momokkan di media arus perdana milik mereka kununnya Bersih 2 menyusahkan rakyat dan Bersih 2 akan disalahkan bg menunjukkan rasa benci rakyat khususnya pada Pakatan rakyat.Agree ????"

cengkerangcipot said... Reply To This Comment

Malaysia akan lagi huru hara kalau xde BERSIH ni..
hurmm..
teruskan perjuangan anda!!

fasya sandha said... Reply To This Comment

ermmm...pasal bersih ada roadblock..grrrr..pasal bersih kl jem..pasal bersih huru hara jadinya..diorg ni nk jadi mcm thailand ke??grrrr