Monday, March 21, 2011

Berita : DUN Sarawak Dibubarkan Hari Ini

*Gambar dari Abang Google*

Perghhh.. Tetiba aku rasa blog aku dah macam blog YB Raz..*Rakan seangkatan politik! Hahahaha.. Takpe takpe, entry ini nak tunjuk bahawasanya aku tak sabar nak keluar mengundi.. Desas desus mengatakan bahawa pilihanraya negeri akan dijalankan pada 16 April ini.. Huhuhu.. Asal tak 17 April je? Bolehlah sambutan ulangtahun kelahiran aku dirai bersama kemenangan Barisan Nasional (BN).. Eh eh, cam konfiden plak aku.. Whatever lah kan! Excited punya pasal..


21 Komen Orang Bijak:

Oasis said... Reply To This Comment

First time pergi mengundi dulu, Tuhan sajelah yang tah betapa bersemangat nak membuang undi. Rasa macam kita pun menyumbang kepada pembentukan negara ni. adeh, ke situ plak.

Tapi mmg rasa sebak...

YanaMIB said... Reply To This Comment

aku pn xon9 2 hari..buat entry autopublish je..weh aku ada tag ko 2 contest! hadiah baekk punya..sila jwb ye..haha~ ^_^

Led said... Reply To This Comment

pas pilihanraya, buat sipnosis terus pasal filem merong tu...pls...:)

pizli said... Reply To This Comment

Dik, ni betul ke ni?

http://www.youtube.com/watch?v=GMOXPesJYdQ

velasrizal said... Reply To This Comment

wah selamat mengundi la nti wat suma warga sarawak yek..

Perodua Myvi SE @ Perodua Myvi Extreme 2011

*luv Syahnia* said... Reply To This Comment

berpolitik utk buka minda
bagusss ;)

*luv Syahnia* said... Reply To This Comment

berpolitik utk buka minda
bagusss ;)

nabilah_2908 said... Reply To This Comment

belum ada pengalaman lagi pergi mengundi...huhu.. :)

fames Sarawak akhir2 ni kan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAIN MASAK-MASAK

merahitujambu said... Reply To This Comment

haaa..update pon..ahahahaha...

ko ni leh jadi yb.ko pantau suma..heee

merong best!!!*jom tengok lagi bedua2an jom..heee

FASYA SANDA said... Reply To This Comment

eh..jap2.lupa plak..fasya nk komen ni..heee

Peja said... Reply To This Comment

Peja masa 1st time mengundi dulu, sakitnye hati, hanya tuhan saja yang tau... kite dah penat beratur panjang, tibe2 datang satu geng makhluk2 muka samseng, tibe2 potong line... adik peja plak siap nak gaduh lagi dgn org yg main potong Q... geram betul...

bunga said... Reply To This Comment

xlama gak la di semenanjung nanti..

YB Raz said... Reply To This Comment

ruang komen kat blog aku tu dah tukar balik..

Pehin Seri Taib Mahmud akan berundur selepas pilihanraya ni. tak tahu lagi siapa penganti dia. harap all the best lah untuk semua warga sarawak..

kalau boley awak buat lah liputan pilihanraya kat sarawak..ambik gambau suasana pilihanraya..boleh share kat blog aku nanti.

Abang Zam said... Reply To This Comment

arrgh! mana entry pasal gay tu? nak baca..hoho
bg link kat belog abang..c'mon
hehe

niesz said... Reply To This Comment

niesz x daftar lagi..wakakakaka...

feyus said... Reply To This Comment

kalau dpt laksanakan undang2 islam mcm brunei pun cantik gak kan?:)
Jom Sertai Link Exchange, Tingkatkan Trafik Blog

Firdaus Kasim said... Reply To This Comment

alamak! sy x daftar pengundi lagi.. hehe.. awk, sy dah masukkan link blog awk.. hehe.. thanks

ZWAN SABRI said... Reply To This Comment

owh.. patowt r kat tv asyik dok bcerita pasai sarawak jer.. HUHU

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

amy tak daftar lagi la yunk..ahaks! kantoi sudah

faiz said... Reply To This Comment

saye xdaftar lagi utk mengudi...malas..bile plak PRU..

manggosteen said... Reply To This Comment

selamat mengundi weh..pilih pemimpin yang benar2 boleh memimpin!