Sunday, March 13, 2011

Catatan #57 : Zaman Dahulu Hingga Kini

Sebenarnya, ini adalah sebuah contest dan aku telah di tag oleh Encik Manggosteen a.k.a Zulfadhli.. Aku memang nak buat cumanya aku terlupa sehinggakan tarikh tutup telah pun sampai.. Takpe takpe, sebagai menghargai seorang blogger yang telah puji aku dalam entry beliau kat [SiNi], aku jawab jugak tag ini..


Kisah Zaman Dahulu Hingga Kini Sebagai Seorang Pelukis..
Aku bukanlah seorang yang dikurniakan bakat melukis dan kalau diberi pensel serta kertas lukisan aku memang gagal. Tapi itu zaman dahulu. Kini, aku bergelar seorang pelukis pelan pelatih. Percaya tak? Masuk dua tahun aku kerja dekat company ukur tanah ini walaupun ia bukan bidang aku.

Kisah Zaman Dahulu Hingga Kini Sebagai Seorang Penggemar Coklat..
Aku suka coklat KIT KAT dulu, kini dan selamanya. Hahaha.

12 Komen Orang Bijak:

echah mashuri said... Reply To This Comment

perghh..aku suka choki-chokiii:)

Along Tapa said... Reply To This Comment

kisah zaman dulu sehingga kini..

dulu aku comel..sekarang aku lagi comel..cemana tu??hihi..

p/s: taknak join echah berYM dengan aku ke tieah?? :p

Gorengbaek - Kalo takde idea nak update...

Hangit Habis dah - nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Kerat Senget - JowoPinter

merahitujambu said... Reply To This Comment

rajin ko join contest2 ni kan..good luck..aku x bapa suka coklat.ko caya x??

Firdaus Kasim said... Reply To This Comment

awk, tarikh tutup dah tamat ekh??

Diary oF Mine said... Reply To This Comment

saya suka choki2.. dlu seposen ja 1... skrg mahal da.. hehehe

pizli said... Reply To This Comment

dulu bujang sekarang anak dah dua.. hahah takde kena mengena..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said... Reply To This Comment

ak suka melukis! lukis abg ak nga tidoq berdegkur...!haha

Azza Firza said... Reply To This Comment

mmg tak suka lukis dari kecik g, ekekeke

AiDa AzRyN said... Reply To This Comment

wah. kit kat!!! XD

faiz said... Reply To This Comment

aku dulu suka...lupala dah lame sgt:)

niesz said... Reply To This Comment

gud luck tieah!ehe..niesz pun suke coklat, lg2 hazelnut..yummy!

manggosteen said... Reply To This Comment

uit2..lambat tol la ko..kan da terlepas..ahahaha..

tapi aku muskil..camne tukang sapu cam ko pun kejenye lukis plan?akakakaka

pelik tol ko mkn cekelat bley sakit mata..aku mkn cekelat boleh tak berenti tau..kekekeke..aku tak brape minat black forest..sbb nnt lekat celah gigi..dark choc kosong paling best..